Trots op ons vakmanschap

In ons Boschnisch Nederlandse metaalverwerkingsbedrijf maken wij prachtige producten. Alles wat onze west Europese klanten bedenken, kunnen wij precies op tijd bouwen en aanleveren. Wij zijn proactief en hebben veel kennis over de branches waarin we werken. Natuurlijk werken wij volgens de hoogste standaarden (zoals EN ISO 9001, 14001, 3834-2 of andere die voor jouw eindproduct van belang zijn) en precies volgens jouw technische tekeningen en je vereiste specificaties. Hier een kleine greep uit wat projecten waar wij aan gewerkt hebben. 

Wij zijn ook trots op Metal Holland! Leuk om te lezen dat jullie ook zo trots op onze samenwerking zijn.

Locatie foto

Meer weten?

Hebben we je weten te inspireren met onze projecten of wil je weten wij de juiste partner voor je zijn om bij uit te besteden. We denken graag met je mee! Metaalwerk waar (veel) handwerk, specificatie-eisen en echte vakmanschap voor nodig is, dat is waar Metal Holland zich in specialiseert. Laat ons weten wat jij nodig hebt! 

×
Browser update aanbevolen.
Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.