Is uitbesteden iets voor jou?

In 2005 is Metal Holland in Bosnië opgericht, met de kennis en ervaring uit Nederland en een prachtig Bosnisch team.

Wij richten ons op een combinatie van Nederlandse klantgerichtheid (klant is koning), kwaliteit, planning en efficiëntie in de organisatie met Bosnische mentaliteit van hard werken en samen de beste zijn. Ons team is bijna een familie en daar voegen we graag experts aan toe. Ook leergierige jongeren die graag dit prachtige vak in willen en willen uitgroeien tot een expert voegen wij graag toe aan ons team. Lees de vacatures of neem contact met ons op.

  Je gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van je contactverzoek. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Werken bij Metal Holland

  Heb je metaalwerk waar (veel) handwerk, specificatie-eisen en echte vakmanschap voor nodig is? Dat is waar Metal Holland zich in specialiseert. Wij bewerken staal tegen de hoogste kwaliteitseisen. Gewoon zoals je die je van Nederlandse staalconstructiebedrijven gewend bent, misschien een beetje beter. Ook kunnen we doordat we in Bosnië zitten je een betere prijs aanbieden dan Nederlandse partijen. We durven zelfs wel te zeggen dat je een betere kwaliteit tegen een betere prijs krijgt. Zullen we eens met je meedenken of outsourcing iets voor jou is?

  Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

  Met Metal Holland is ons team nu compleet.

  metaal snijden
  ×
  Browser update aanbevolen.
  Beste gebruiker, u maakt gebruik van een verouderde browser. Voor een optimale ervaring bij ons en bij andere websites adviseren we u om een nieuwere browser te gebruiken. Bijvoorbeeld Microsoft Edge, of Google Chrome.